Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA ViaBill MobilePay

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret/returret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret på alle varer købt ved BilligVine.dk.

 

Du kan returnere en vare ved at sende den til BilligVine.dk, Havnevej 11 G, 3300 Frederiksværk. Vedlæg derudover en kopi af bon/kvittering.

 

 Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Sådan returnerer du

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb.

 

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

 

Det er dig, som skal dokumentere rettidigt meddelelse om fortrydelsen.

 

Vi opfordrer dig derfor til at sende den til os via e-mail kundeservice@billigvine.dk eller du kan benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Returvarerne skal sendes forsvarligt tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen i original emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Vedlæg returformularen eller din kvittering, og sæt returlabel med forudbetalt porto på pakken.

 

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

·        Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved aftalens indgåelse, og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af udsving på markedet, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på.

 

·        Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 

 

·        Aftaler om logi, dog ikke til beboelsesformål, transport af varer, biludlejning, forplejning eller fritidstilbud, når datoen eller perioden er aftalt. (Det sidste kan f.eks. være kurser, forestillinger, stævner mv.)

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Returneringsudgifter

Ønsker du at returnere den købte vare, skal du selv stå for forsendelsesudgiften. BilligVine.dk modtager ikke pakker sendt retur pr. efterkrav eller uden omdeling.

 

Ansvar under returnering

Som kunde har du ansvaret for varen indtil den er leveret og modtaget af BilligVine.dk

 

BilligVine.dk er ikke forpligtet til at refundere varen, hvis varen er beskadiget, defekt eller mangelfuld.

 

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Der er ikke fortrydelsesret for erhvervskøb, B2B-handel.