Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA ViaBill MobilePay

Sikker handel

 

 

 

Sikker handel på nettet

Hos BilligVine.dk er anvender vi, som en ekstra sikkerhedsforanstaltning 3D Secure - Verified by Visa på alle vores handler med Visa og MasterCard.


For dig betyder det at du skal have tilmeldt dit kort løsningen. Når du er tilmeldt vil du modtage en SMS med en engangskode, når du er ved at betale for en vare i vores webshop. På den måde ved du hver gang dit kort bliver brugt til køb på nettet.

​Du skal tilknytte dit kort til løsningen

Du skal selv tilknytte dit kort til sikkerhedsløsningen for at kunne handle i de internetbutikker, der anvender Verified by Visa, MasterCard Secure Code eller Dankort Secured by Nets. Ved tilknytningen sikrer du at dit mobiltelefonnummer bliver knyttet til det/de betalingskort, som du ønsker at bruge til at handle med på nettet. Du kan anvende en PC, tablet eller en smartphone. Bemærk, at dit pengeinstitut kan have tilmeldt dig allerede.
 
Hvis du ikke har tilknyttet mobilnummer til dit kort på forhånd, vil du blive bedt om at tilknytte det i forbindelse med selve nethandlen. Du skal anvende dit NemID, når du tilknytter mobilnummer til dit kort. Når du derefter modtager en kode via SMS på din mobiltelefon, skal du taste koden ind på det skærmbillede, som kommer frem i forbindelse med dit køb. Når koden er godkendt er handlen afsluttet.

Der er tre måder at tilknytte dit mobilnummer til dit kort:

  • Du kan gøre det via dit pengeinstituts hjemmeside

  • Du kan gøre det via denne hjemmeside  HER 

  • Du gør det i forbindelse med en handel i en netbutik, der anvender sikkerhedsløsningen.


Tilmelding kræver, at du har en mobiltelefon, NemID og et betalingskort udstedt af et dansk pengeinstitut.
Når du er tilmeldt, kan du handle på internettet, som du plejer.

Læs mere om sikker nethandel og 3D Secure - Verified by Visa  HER