Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA ViaBill MobilePay

Fragt & Leveringsbetingelser

Du får fri fragt med Jetpak, når du blot handler for min. 899,00 kr.

Andre leveringsformer koster fra 49 kr.

Levering til døren


64,00 kr.
ved køb under 899,00 kr.
----------------------------
Gratis
ved køb over 899,00 kr.*

*Jetpak tilbydes kun til brofaste øer


 

Valgfri udleveringssted


49,00 kr.
Levering til GLS PakkeShop
(Maks 20 kg.)


 

Omdeling til privat/firma


99,00 kr.
GLS privatlevering eller firmalevering


Lager i Frederiksværk


Gratis
Afhentning efter forudgående aftale

+45 72 46 00 00
alle hverdage mellem kl. 10-16

----------------------------
eller send en mail på
kundeservice@billigvine.dk


 

Det praktiske vedrørende levering

Hos BilligVine.dk har du mulighed for at afhente dine varer på vores lager i Frederiksværk, eller få varen sendt til en dansk adresse.
 

*Levering til ikke brofaste øer kan kun ske med GLS og koster 49 kr. til en pakkeshop (GLS- PakkeShop) og 99 kr. ved hjemmelevering (GLS - Omdeling til privat) og levering til firma (GLS - Omdeling til firma).
 

BEMÆRK Alle varer som bliver sendt med GLS vil IKKE blive leveret i originale kasser/æsker. De ompakks og sendes i særlige forsendelseskasser.

 

Hurtig levering

Jetpak

Vi tilbyder levering mellem 1-2 hverdage med Jetpak til brofaste øer.
 

Bestiller du inden kl. 12.00 på en hverdag, vil du typisk få dine varer leveret den efterfølgende hverdag.


GLS Til pakkeshop

Levering med GLS tager mellem 1-3 hverdage.
 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til leveringstidspunkt og om din forsendelse kan nå at komme frem inden en specifik dato. Vores kundeservice kan kontaktes på telefon 72 46 00 00 mellem kl. 10-16 på hverdage og på kundeservice@billigvine.dk, hvor vi svarer hurtigst muligt, dog senest efter 24 timer på hverdage.

 

Sikker levering

Sker levering med Jetpak, bliver pakkerne håndsorteret og kommer ikke på store transportbånd.


Når en pakke sendes med GLS ompakker BilligVine.dk’s dygtige lagerpersonale alle pakker, så forsendelser bliver forsvarligt indpakket i godkendte forsendelseskasser.

Fleksibel levering

Hos BilligVine.dk vil vi gerne have en fleksibel leveringsløsning til vores kunder. Derfor har vi flere forskellige leveringstyper, så du kan vælge netop det som passer dig bedst:
 

Levering til privat- og firmaadresse med Jetpak
Med Jetpak - Levering til døren, får du leveret pakken derhjemme eller på arbejdspladsen.

Du vil blive bedt om at tage stilling til hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme - dette sker på eget ansvar og kaldes Flexlevering. Det kan fx være i carporten, bag skuret, på terrassen, i receptionen på din arbejdsplads mv.

BEMÆRK; Levering med Jetpak gælder kun til brofaste øer. Ikke brofaste øer sker med GLS (Bornholm 3700-3790, Ærø 5960-5985, Fanø 6720, Fur 7884, Samsø 8305, Anholt 8592 og Læsø 9940)

Valgfri PakkeShop med GLS
Du vælger selv, hvilken GLS PakkeShop vi skal levere til, og du får en SMS, når du kan afhente din pakke.

Dette kan gøres udenfor normale arbejdstider. Grænsen for Valgfrit Udleveringssted er på 20 kg. eller hvad der svarer til ca. 12 flasker.

Levering til privatadresse med GLS
Med GLS - Omdeling til privat, får du leveret pakken derhjemme.

Levering til privatadresse med GLS - Stil pakken
Med GLS - Omdeling til privat - Stil pakken, får du leveret pakken derhjemme.

Du kan skrive hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme - dette sker på eget ansvar.

Levering til firmaadresse med GLS
Med GLS - Omdeling til firma, får du leveret pakken til en firmaadresse.

Du kan skrive hvor pakken må stilles/leveres, fx i receptionen.

Afhentning på lageret i Frederiksværk
Efter forudgående aftale, kan du altid afhente dine varer gratis på vores lager; BilligVine.dk, Havnevej 11G, 3300 Frederiksværk.

Vælger du ’Afhentning på Havnevej 11G, 3300 Frederiksværk’ vil du blive ringet op af vores kundeservice for aftale om afhentning.

Hvornår finder levering sted?

Levering af dine varer anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden har stillet varen på det af dig anviste sted, dette kaldes Flexlevering. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Varen leveres til din hoveddør med Jetpak. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren være flisebelagt.


Levering til etageejendomme sker til din dør på den givne etage. Kan Jetpak ikke få adgang til din opgang, vil du blive kontaktet med henblik på genlevering dagen efter eller efter nærmere aftale. Ved levering med GLS vil de tage den med til nærmeste udleveringssted og du vil modtage besked om dette. Hvis du har valgt ’Stil pakken’ aftale ved GLS vil pakken blive stillet som i har aftalt.

Jetpak - Flexlevering

Da fragtmanden ikke kan eller må låse sig ind i fx et skur/garage, er det derfor vigtigt, at du vælger en så simpel og nem besked som fx ved fordøren. I den forbindelse gøres der opmærksom på, at det er kundes eget ansvar, når der gives fuldmagt til dette, hvilket sker ved udfyldelse af ’Hvor må pakken stilles?’, under forsendelse ved valg af Jetpak.

Leveringen finder sted så snart, GLS PakkeShoppen registrerer at pakken er udleveret. Afhenter du ikke din ordre hos pakkeshoppen, vil pakken blive sendt retur til os.

*Ved levering med Jetpak bliver der ikke ringet på døren (medmindre du bor i etageejendom) det bliver placeret det sted, som du som kunde har angivet under forsendelse ’Hvor må pakken stilles?’.

Både privat og erhverv

Jetpak leverer både til privatadresser og erhvervsadresser - Vi kan også tilbyde at levere til pakkeshop med GLS hvis dette ønskes, såfremt vægten ikke overstiger 20 kg. (ca. 12 flasker).

Under forsendelse ’Hvor må pakken stilles?’ på hjemmesiden, bedes du tage stilling til, hvor Jetpak må stille din forsendelse, såfremt der ikke er nogen hjemme. Det er det man kalder for Flexlevering. Det kan fx være i carporten, bag skuret, på terrassen, i receptionen på din arbejdsplads etc. Du vælger selv hvilken transportør du ønsker, det er dog kun udvalgte leveringsmetoder hvor fragten er gratis ved køb af mere end 899,00 kr.

Jetpak - Flexlevering

Da fragtmanden ikke kan eller må låse sig ind i fx et skur/garage, er det derfor vigtigt, at du vælger en så simpel og nem besked som fx ved fordøren. I den forbindelse gøres der opmærksom på, at det er kundes eget ansvar, når der gives fuldmagt til dette, hvilket sker ved udfyldelse af ’Hvor må pakken stilles?’, under forsendelse ved valg af Xpressen.
 

Levering til ikke brofaste øer

Levering til ikke brofaste øer sker kun med GLS. Levering vil derfor foregå til en GLS PakkeShop (Maks 20 kg.) (GLS PakkeShop), til hjemmelevering (GLS - Omdeling til privat) eller levering til firma (GLS - Omdeling til firma).

Levering til GLS PakkeShop koster altid 49,00 kr.
Privatlevering eller firmalevering med GLS koster altid 99,00 kr.


Ikke brofast øer: Bornholm 3700-3790, Ærø 5960-5985, Fanø 6720, Fur 7884, Samsø 8305, Anholt 8592 og Læsø 9940.

Følg din pakke

Via Track & Trace kan du altid se, hvor langt din pakke er.

Læs mere i vores Handelsbetingelser  HER
 


Fragt & leveringsbetingelser er senest opdateret den 23.09.2022.